Rahat tai henki, paljonko ne verkkosivut maksavat tänä päivänä?

Paljon verkkosivut maksavat vuonna 2023-2024 ja ovatko hinnat muuttumassa? Lue arvioimme tilanteesta.

Ennustus – Verkkosivustojen hintakehitys!

Maailma kehittyy jatkuvasti, samoin verkko. Uuden teknologian ja innovaatioiden lisääntyessä digitaalisessa maailmassa verkkosivustojen kustannukset muuttuvat. Monien verkkosivuja harkitsevan mielessä on kysymys, kuinka paljon verkkosivustot maksavat tänäpäivänä?

Kustannukset hieman nousussa, mutta…

Asiantuntijoiden (mukaan lukien CURU) mukaan verkkosivujen kustannukset todennäköisesti nousevat hieman tämä ja tulevien vuosien aikana. Henkilökohtaisemman ja käyttäjäystävällisemmän käyttökokemuksen kysynnän kasvaessa yritykset investoivat entistä enemmän verkkokehitykseen. Perussivuston kustannusten ennustetaan olevan 4 000–10 000 euroa vuonna 2023, kun taas monimutkaiset verkkosivustot voivat maksaa jopa 50 000 euroa.

Kustannusten nousu ei kuitenkaan tarkoita pienten yritysten ja startup-yritysten jäämistä jälkeen. Nykyään verkkosivuille on saatavana kevyempi alustoja, jotka mahdollistavat että yritykset voivat hankkia verkkosivuston myös pienemmällä hinnalla edelleen. Nämä alustat tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun yrityksille, joilla ei ole varaa palkata verkkokehitystoimistoa. On kuitenkin muistettava, että tämän tyyppiset ratkaisut ovat enemmän taikka vähemmän väliaikaisia ratkaisuja yrityksille.

Tämä tulevien vuosien aikana voimme myös odottaa verkkosivustojen muuttuvan mobiiliystävällisemmiksi, koska nykyään enemmistö käyttää verkkosivuja mobiililaitteilla. Uskomme myös että tekoäly-chatti (lue kirjoitus aiheesta tulossa pian) tulee mullistamaan verkkosivujen asiakaspalvelun nyt vuoden 2023 tai viimeistään vuoden 2024 aikana. Älypuhelimien ja älykaiuttimien käytön lisääntyessä iyritysten on varmistettava, että heidän verkkosivustonsa on optimoitu näille laitteille. Tämä vaatii lisäinvestointeja, mutta se on sen arvoista pitkällä aikavälillä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että verkkosivujen kustannusten odotetaan nousevan hieman tulevina vuosina, mutta yritykset voivat silti edelleen löytää kustannustehokkaita ratkaisuja. Verkkosivustojen kevyempien alustojen kasvun myötä aloittaville yrityksille voidaan luoda verkkosivusto pankkia rikkomatta. Yritysten on kuitenkin varmistettava, että heidän verkkosivustonsa on optimoitu mobiililaitteille ja puhehaulle pysyäkseen kilpailijoiden edellä. Maailma muuttuu, ja sopeutuvat yritykset saavat palkinnot!

Voit kokeilla kätevää hintalaskuria yhteystiedot sivultamme tästä-> ja arvioida tuleville verkkosivuillesi hintahaarukan.

Lue myös

Lähetä viestiä

Tahdotko tietää vastauksen johonkin palveluumme tai tarvitsetko apua jossain digiasiassa?

Ei hätää, täytä yhteystietosi ja kerro meille mitä asiasi koskee ja olemme yhteydessä teihin pian.

Ja muista ei ole tyhmiä kysymyksiä.

Voit myös soittaa meille suoraan
010 411 4848 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info(at)curu.fi

Yhteystiedot

Haluatko rahanarvoiset vinkkimme sähköpostiisi?

Haluatko saada ilmaiset vinkkimme ja uutisemme suoraan sähköpostiisi.

Voit tilata uutiskirjeemme suoraan tästä. Listalta voi erota milloin tahansa.

Tilaa tästä

Pyydä maksuton tarvekartoitus

Pohdituttaako joku verkkosivuihin, verkkokauppaan, digimarkkinointiin liittyvä asia tai mietitte mikä ratkaisu olisi teille paras?

Ei hätää, jätä yhteystietosi meille ja sovitaan yhdessä konsultaatioaika ja autamme teitä löytämään ratkaisun ongelmaanne.

Ja muista ei ole tyhmiä kysymyksiä.

Voit myös soittaa meille suoraan
010 411 4848 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info(at)curu.fi

Yhteystiedot

Haluan tarjouksen liidi- tai tekoälybotista

Jätä yhteystietosi, olemme pian yhteydessä teihin ja keskustellaan liidi- tai tekoälybotista sekä millainen ratkaisu olisi juuri teille paras.

Jos kaipaat apua liidi- tai tekoälybottiin liittyvissä asioissa, niin muista ettei tyhmiä kysymyksiä ole. 

Voit myös soittaa meille suoraan
010 411 4848 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info(at)curu.fi

Keskustellaan pian.

Olen kiinostunut seuraavista boteista

Haluan tarjouksen hakukoneoptimoinnista SEO

Jätä yhteystietosi, olemme pian yhteydessä teihin ja keskustellaan verkkosivujenne hakukoneoptimoinnista sekä millainen ratkaisu olisi juuri teille paras.

Jos kaipaat apua hakukoneoptimointiin liittyvissä asioissa, niin muista ettei tyhmiä kysymyksiä ole. 

Voit myös soittaa meille suoraan
010 411 4848 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info(at)curu.fi

Keskustellaan pian.

Yhteystiedot

Haluan tarjouksen digimarkkinoinnista

Jätä yhteystietosi, olemme pian yhteydessä teihin ja keskustellaan millainen digimarkkinointiratkaisu olisi juuri teille sopivin.

Jos kaipaat apua digimarkkinointii liittyvissä asioissa, niin muista ettei tyhmiä kysymyksiä ole. 

Voit myös soittaa meille suoraan
010 411 4848 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info(at)curu.fi

Keskustellaan pian.

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Yhteystiedot

Laske hintahaarukka verkkosivuille ja pyydä tarjous

Haluamme olla läpinäkyviä hinnoittelussamme ja voit laskea näppärällä laskurillamme hinta-arvio uusille verkkosivuille valitsemallasi palveluilla.

Sivuston design
Sivuston koko
Ominaisuudet ja lisäpalvelut

Hinta-arvio sivuille

2000 - 4000

+ alv

Pyydä tarjous