Moni kakku päältä kaunis – vaikeasti päivitettävät sivut!

Julkaistu: 14 maaliskuun, 2018

”Moni kakku päältä kaunis” sanonta sopii valitettavan usein yrityksien webbisivujen kanssa. Oletko törmännyt tilanteisiin, että pitäisi päivittää sivuja ja todennut, että et uskalla koskea mihinkään? Sitten jos pääsetkin päivitystyökalussa sinne oikeaan paikkaan, niin valikot näyttävät niin monimutkaisilta, että niitä varten pitäisi olla insinöörinpaperit. Tämä on valitettavan usein ongelmana yritysten sivuissa ja varsinkin pienillä yrityksillä.

Toinen ongelma on että jos hallintatyökalussa tekeekin muutoksen, niin sivut saattavat mennä syystä taikka toisesta totaalisen sekaisin.

Olemme Curulla yrittäneet vastata kyseisiin ongelmiin yksinkertaistamalla hallintatyökalua sekä tekemällä jatkuvaa tuotekehitystä sen parissa. Tarkoituksenamme on saada hallintatyökalusta tehtyä jokaiselle asiakkaalle yksinkertainen ja räätälöity hallintakokemus, riippuen tietenkin kotisivupaketin laajuudesta ja tarpeesta.

Kun teemme käytönhallinnan, niin pyrimme tekemään siitä sellaisen, että sivuja ei voi rikkoa kun asiakas tekee vaikka muutoksia teksteihin, kuviin yms. Pyrimme myös piilottamaan asiat mitä asiakkaan ei tarvitse nähdä.

Helppo käytettävyys, hyvä mieli ja hermot säästyy…

 

-Curu-

Jaa toki eteenpäin